Puttingmatta Topp 5 2023


Puttingmatta är ett måste för den golfande entusiasten som vill förbättra sitt spel. Det är ett bra sätt att träna sina puttar hemma, utan att behöva gå ut på golfbanan. Det finns många olika typer av puttingmattor på marknaden, och det kan vara svårt att veta vilken som är bäst för dig. Här är fem av de bästa puttingmattorna på marknaden:

Puttingmatta

1. SKLZ Pro Putting Green. Denna puttingmatte är ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna golfare. Den har ett antal olika funktioner som hjälper dig att träna din putting. Det har en mjuk yta som ger ett realistiskt känsla, och den har ett antal olika mål för att hjälpa dig att träna olika puttar. Den har också ett antal olika lutningsnivåer som låter dig träna olika puttstilar.

Puttingmatta

2. PuttOUT Pro Putting Mat. Denna puttingmatte är ett utmärkt val för nybörjare som är nyfikna på att börja träna sina puttar hemma. Den har ett antal olika funktioner som hjälper dig att träna din putting. Den har en mjuk och jämn yta som ger ett realistiskt känsla, och den har ett antal olika mål för att hjälpa dig att träna olika puttar. Den har också ett antal olika lutningsnivåer som låter dig träna olika puttstilar.

Puttingmatta Top 5

3. PuttOUT Pressure Putt Trainer. Denna puttingmatte är ett utmärkt val för erfarna golfare som vill förbättra sina puttar. Den har ett antal olika funktioner som hjälper dig att träna din putting. Den har en mjuk och jämn yta som ger ett realistiskt känsla, och den har ett antal olika mål för att hjälpa dig att träna olika puttar. Den har också ett antal olika lutningsnivåer som låter dig träna olika puttstilar.

Puttingmatta lista

4. BirdieBall Pro Putting Mat. Denna puttingmatte är ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna golfare. Den har ett antal olika funktioner som hjälper dig att träna din putting. Den har en mjuk yta som ger ett realistiskt känsla, och den har ett antal olika mål för att hjälpa dig att träna olika puttar. Den har också ett antal olika lutningsnivåer som låter dig träna olika puttstilar.

Puttingmatta bästa

5. Putt-A-Bout Grassroots Par 3 Putting Mat. Denna puttingmatte är ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna golfare. Den har ett antal olika funktioner som hjälper dig att träna din putting. Den har en mjuk och jämn yta som ger ett realistiskt känsla, och den har ett antal olika mål för att hjälpa dig att träna olika puttar. Den har också ett antal olika lutningsnivåer som låter dig träna olika puttstilar.

Oavsett vilken puttingmatta du väljer, är det viktigt att du väljer en som är av god kvalitet och som passar din nivå. Genom att välja en puttingmatte som passar dig och din nivå kommer du att få ut det mesta av din träning, och du kommer att se en förbättring av din putting. Så ta dig tid att undersöka de olika alternativen och välj en puttingmatta som kommer att passa dina behov bäst.

Om du vill läsa mer om putting träningsredskap eller bästa träningsredskap

Varukorg